Polyflor Nordic har et landsdekkende salgsapparat og en ledende posisjon i det Norske gulvmarkedet.

Polyflor sin visjon er å minimere karbonutslipp så vel som å være sosialt og økonomisk ansvarlig. Vi er stolte over at Polyflor som første gulvprodusent har BES 6001 sertifiseringen.
Alle våre produkter tilfredsstiller internasjonale standarder og Polyflor er ledende innen miljø og bærekraftige gulv. Hovedområdene er helsevesen, utdanning, kontor- og butikklokaler. Polyflor Nordic er stolt over å levere kvalitetsprodukter i kombinasjon med spisskompetanse fra våre dyktige medarbeidere slik at ditt prosjekt får det gulvet det fortjener. 

Tepper fra Vorwek

Heldekkende tepper fra Vorwerk tilbyr det ypperste av kvalitet og gangkomfort. Utvalget av design massivt og er derfor en favoritt blandt mange designere.
Alle Vorwerk tepper er GUT testet og er dermed anbefalt og godkjent for astmatikere og tilbyr et godt og sunt inneklima. Mange design er laget av nylon resirkulert fra gamle fiskegarn, kalt ECONYL.
Vorwerk tepper kan også leveres i avpassende tepper i størrelser og form etter eget ønske.

Vorwerk Elara

Vorwerk Modena De Lux

Tepper fra Object Carpet

Object Carpet er kjent for kompromissløs kvalitet, kombinert med unike design. Blant de mange kolleksjonene finner du høykvalitetsprodukter for et hvert prosjekt, enten du jobber med hotell, Retail  eller kontorprosjekter. Velg blant OBJECT CARPET sitt fulle sortiment med over 100 standardkvaliteter fordelt på mer enn 1500 design og farger. Det er et designverktøy som lar deg designe individuelle teppeløsninger tilpasset dine ønsker og behov. Utforsk mulighetene og la deg inspirere til neste teppeprosjekt, du får også vareprøver tilsendt etter valgene er bestemt.

Object Carpet Silky Seal

Object Carpet Smoozy

Object Carpet Forum for Great Ideas