Tips og råd for gulv og tepper

Hva bør du tenke på før du skal velge gulv og hvem skal utføre jobben?

Viktigst av alt er godt vedlikehold og rengjøring som er avgjørende for å bevare gulvets kvaliteter etter gulvet er på plass.

Øystein Tvedt forhandler kun med leverandører som har utarbeidet vedlikeholdsbeskrivelser for sine ulike produkter slik at du som kunde vet hvilke oppgaver som må gjøres. Generelt er daglig og ukentlig rengjøring med støvsuging og bruk av fuktig mopp en god regel. Fjerne flekker og fukt med en gang de oppstår og bruk anbefalte produkter fra produsenter for å beholde overflaten strøken lengst mulig.    

  • Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg.
  • Polyflor Nordic hjelper deg med å velge riktige, miljøvennlige gulv og tepper til ditt prosjekt.
  • Forbo Flooring Systems er en global samarbeidpartner på gulv innen offentlige og private bruksområder. Vi fokuserer på miljøvennlige, funksjonelle og designorienterte gulv.
  • Gerflor designer og produserer innovative, dekorative og bærekraftige gulv- og veggløsninger. Vi utvikler tilpassede produkter til alle segmenter innenfor privat og offentlig miljø. Gerflor eier flere kjente merkenavn som Taraflex®, Mipolam®, DLW®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® og Gradus®.

Det finnes mange steder på nett hvor du kan finne informasjon og råd på hvilket gulv eller teppe du bør velge. Gjør du et godt forarbeid med undersøkelse så er vi sikker på at du blir fornøyd med gulvet. Det finnes også mange sider «Gjør det selv» som gir gode innspill og tips på hvordan jobben skal gjøres.

Vi hjelper deg selvfølgelig gjennom hele prosessen hvis det er ønskelig, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale og befaring.